Vår historia börjar redan 1921

Rahms Kexfabrik grundades 1921. Det var från början ett lokalt bageri med ett brett sortiment av bageriprodukter endast i Stockholmsregionen.

Under 30-talet tog Åke Silvander över Rahms Kexfabrik. 1979 blev man rikstäckande och valde då att enbart inrikta sig på tillverkning av krustader. Idag drivs företaget av tredje generationen och den lilla fabriken hittar man i Västberga, Stockholm.

År 2023 producerades ca 50 miljoner krustader till den svenska marknaden, både till livsmedelsbutiker och restauranger i en process som är hantverksmässigt utfört. Då krustaderna plockas för hand i förpackningen garanterar man att det endast är de finaste krustaderna som blir utvalda. Originalreceptet används fortfarande och produkten innehåller endast naturliga råvaror utan tillsatser.

Anne-Marie Silvander bjuder på krustader och andra goda bakverk på S:t Eriks-Mässan i Stockholm.
Vår stolta flotta av transportbilar på 50-talet.
Snabba och smidiga leveranser med våra fina folkabussar.
Vad kan väl passa bättre än krustader med en spännande fyllning som dessert efter en fin middag!

Läs mer om vårt sortiment här: