
Råbiff
Du behöver:
2 paket Croustades eller 1 paket Mini Croustades
200g Ryggbiff
1 liten silverlök
Vitvinsvinäger
Gräslök
Olivolja
Salt
Svartpeppar
2 mindre bunkar
Stavmixer
En vass kniv
Tips: Börja alltid med att plocka fram alla ingredienser och verktyg du behöver, förvärm ugnen!
Steg 1
Strimla/Skär ryggbiffen flera gånger till den nästan ser ut som färs, smaka upp den med salt, svartpeppar, 1 msk olivolja och 0,5 msk vatten.
Steg 2
Köp en färdig, gärna tryffelmajonnäs, eller slå en egen majonnäs på ägg, rapsolja och dijonsenap.
Finhacka silverlöken och lägg den i vitvinsvinäger.
(Om du vill göra egen majonnäs: Knäck ett helt ägg i en bunke, mixa tillsammans med 1 tsk dijonsenap tills den börjar bli vit sedan häll försiktigt på 2dl rapsolja medan du mixar).
Steg 3
Klicka majonnäs i botten, fyll på med silverlöken och avsluta med råbiffen, toppa med finhackad gräslök. Servera!