
Öjebyröra
Du behöver:
2 paket Croustades eller 1 paket Mini Croustades
250g Skalade Kräftstjärtar
1,5 dl Majonnäs
10g Gräslök
1 st liten rödlök
50g Riven Präst eller Västerbottenost
1 krm Kummin
(1cl OP Anderson)
Salt
Svartpeppar
En liten bunke
Mixerstav
Tips: Börja alltid med att plocka fram alla ingredienser och verktyg du behöver, förvärm ugnen!
Steg 1
Pressa ur eventuellt vatten och sedan grovhacka kräftstjärtar. Finhacka rödlök & gräslök.
(Om du vill göra egen majonnäs: Knäck ett helt ägg i en bunke, mixa tillsammans med 1 tsk dijonsenap tills den börjar bli vit sedan häll försiktigt på 2dl rapsolja medan du mixar).
Steg 2
Blanda ihop kräftstjärtar, majonnäs, rödlök, gräslök, kummin, riven ost, (1cl OP Anderson) i en bunke, smaka av med salt & svartpeppar.
Steg 3
Fyll upp dina krustader, garnera gärna med hackad dill, en dillkvist eller rädisa.Servera!