Våra recept
Här har vi samlat ett urval av recept du kan prova och bjuda på hemma!

Shiitake
Färskoststuvad Shiitake, Picklad Shiitake & Körvel

Råraka
Gräddfil, Rödlök, Gräslök & Forellrom

Blåbärspaj
Blåbärspaj & Vaniljsås

Avokado & Lax
Laxtartar med Avokado, Gurka & Koriander

Rödbeta & Getost
Balsamicomarinerad Rödbeta & Getostkräm med Valnötter

Västerbottenpaj
Västerbottenost, Rödlök, Gräddfil, Gräslök & Löjrom

Blåmögelost & Fikon
Varm Saint Agur med Fikonmarmelad

Choklad & Havssalt
Grädd- och Chokladtryffel med Havssalt

Pilgrimsmussla & Gröna Ärtor
Kräm på Gröna Ärtor och Halstrad Pilgrimsmussla

Pumpapaj
Pumpapaj med grädde och pumpafrön

Chili Cheese
Jalapeño med Smält Ost

Kantarell & Västerbottenost
Kantarell & Västerbottenost

Tips & Trix
- Använd spritspåse för att enklare och snyggare fylla krustaderna.
- Förbered fyllningen och fyll precis innan servering!
- Fyll inte för många det, det blir godare om man sparar fyllningen för sig och man kan snabbt göra fler om det behövs!
- Gör du varma recept (t ex: Västerbottenpajen) börja alltid med att värma upp ugnen till önskad temperatur!
- Förvara krustaderna torrt och mörkt.
- Smak är subjektivt, våga prova nya saker och smakkombinationer!